Rúnar wordt weer vader!

Vrijdag 22 juni werden wij gebeld door Jeroen en Natasja (de fokkers waar Rúnar vandaan komt) met het goede nieuws dat hun Canadese IJslander, Nora, klaar was voor de dekking. Dezelfde avond kwam Nora nog langs voor de eerste dekking. In het begin was het even spannend voor beide honden, en werd er flink gespeeld. Na enige tijd begon het bij Rúnar toch door te dringen dat er meer aan de hand was dan gewoon even spelen. En zo, tien minuten na aankomst zaten Rúnar en Nora al gekoppeld. Voor Nora was dit de eerste keer en dus was het even spannend. Uiteindelijk hebben beide honden het uitstekend gedaan en is de dekking goed verlopen.

De volgend dag kwam Nora voor een tweede dekking langs. In eerste instantie kregen wij de indruk dat Nora er geen zin meer in had en dat het bij één dekking zou blijven. Maar, na even in de tuin te hebben gelegen, bleek toch dat Nora klaar was voor en tweede dekking, en zo werd ook deze dag een succes. En nu was het afwachten tot de eerste echo.

Gisteren, 19 september 2016, om 14.30 kregen we dan het mooie nieuws dat Nora zwanger bleek van ten minste vijf gezonde pupjes! Helemaal enthousiast belden Natasja en Jeroen ons op en stuurde ons foto’s en filmpjes van de echo. Rond 20 september worden de pupjes verwacht en natuurlijk kunnen wij niet wachten om te zien wat voor IJsco-toverballen dit prachtige koppel heeft gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *